't Westdorp

heerlijk recreren op de Veluwe

Home | Minicamping | BoerenSpelen | Arrangementen | HuurAccommodatie | Klederdracht | Escaperoom

     

 

Hilarische Boerenbinnen spelen

Nostalgisch bakken

Tarieven

Contact

 

 

 

Knotsgekke Boeren Buitenspelen:

Lekker buiten actief elkaar uitdagen met de meest bijzondere spelen. In groepen van 6 of 8 personen wordt er gestreden, gelachen en serieus samen gewerkt.

Er staan allerlei knotsgekke spellen klaar,zoals:   

Kipschieten: Nee, geen echte kip. Maar een grappige plastic kip. Die moet je wegschieten met een katapult. De kunst is om dat met de goede snelheid en hoogte te doen, want een medespeler gaat deze opvangen met een kruiwagen. Een hilarisch gezicht als je medespeler daar met een kruiwagen loopt te rennen. Alleen een goede samenwerking levert punten op.

Schijtspel:  Of noem het schijt hem erin. Je krijg 8 prachtige drollen, zonder reukje. Boer Gijs heeft een speciale wipwap gemaakt. waar je een drol op legt. Deze wordt door n van de spelers weggeschoten. Hoe hoger hoe beter. Drie andere medespelers gaan deze drol samen opvangen. Hoe ...... dat ga je beleven. Het is zeker een hilarisch gezicht. Alleen goede samenwerking levert punten op.

Engels tractor rijden: Daar is stuurmanskunst voor nodig. Je denkt zeker, dit is een makkie. Een medespeler trekt je voort met een touw, Een andere medespeller helpt duwen. En jij hoeft alleen goed te sturen tussen de pionnen door. Wat voor addertje zit hier onder het gras?

Tja, en welke groep heeft er het beste gescoord?

Dit knotsgekke spelprogramma duurt 2 a 2,5 uur

Minimaal 20 personen

Er worden regelmatig nieuwe spelen gemaakt.