't Westdorp

heerlijk recreŽren op de Veluwe

Home | Minicamping | BoerenSpelen | Arrangementen | HuurAccommodatie | Klederdracht | Escaperoom

     

 

Familie uitje

Schoolkamp/Club

Vergadering

Bijeenkomst

Tarieven

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje. 

Een bedrijfsuitje is een mooie gelegenheid om uw collega`s en/of zakenrelaties  eens op een andere manier te leren kennen. Wij hebben echt iets bijzonders voor u.

Daag uw collega`s uit met dit knotsgekke boeren Buiten spelprogramma of het Hilarische Boeren Binnen spelprogramma. Beide is een actief spelprogramma waar samenwerking, teambuilding en beleving een prominente rol spelen. Er wordt in groepen gestreden, gelachen en serieus samengewerkt.

Er kan gekozen worden voor ons Knotgekke Boeren Buitenspe. Buiten allerlei knotsgekke spellen voor jullie klaar zoals: kipschieten, varkenrijden, koematspringen en nog veel meer.  Of jullie kunnen kiezen voor het Hilarische Boeren Binnenspel. Binnen staan allerlei hilarische binnenspellen klaar zoals Luchtfietsen, boeren knikkeren, handjedruk en og veel meer.

Na een intensief spelprogramma staat er in de koeienschuur een heerlijk buffet klaar. Gelukkig heeft de boerin haar nostalgisch kookstelletje voor u bewaard. Hier kan iedereen heerlijk zijn eigen vlees op bakken en onder tussen genieten van de sterke verhalen. Dit is een 5 uur durend arrangement.

Nostalgisch bakken

De tafels zijn gezellig aangekleed met decoratie, flessen water en nootjes.

Voor het nostalgisch bakken met vlees staat een rijk gevulde tafel met:

 Salade

Stokbrood, Kruidenboter,

4 stuks vlees p.p.  (vleessoorten variŽren)  

3 sausen (warme satť saus + 2 koude sausen)

Gebakken traanogen

Bruune Bonen
Uut gebakken spekjes
Peertjes uut de weck
Patat met frietsaus en curry