't Westdorp

heerlijk recreren op de Veluwe

Home | Minicamping | BoerenBuitenspelen | Arrangementen | Workshops | Klederdracht | Escaperoom

     

 

Campingvelden

Privacyverklaring

Sanitairgebouw

Recreatieruimte

Dierenweide

Vakantie konijn

Bedstee

Ontbijt

Tarieven

Plattegrond

Route

Omgeving

Contact

Buggyrijden

Bowlingbaan

Luxe Trekkershut/ Veluws huisje

Kies eens voor een ontspannen vakantie in n van onze luxe trekkershutten / Veluws huisje.  Knus -gezellig - de geur van hout, een echte beleving. De trekkershutten/Veluws huisje zijn 20 m en gezellig ingericht met een zithoek, haard, volledig ingerichte keuken. Wat betreft de bedden, die verschillen per hut. Op de veranda staat een picknick bank. En van de hutten is ook geschikt voor minder valide.  De hutten staan vlakbij het sanitair gebouw.

Gratis Wifi

Inventaris keuken: Keukenblokje met koelkast, 2 pits kookstel, koud stromend water, senseo apparaat, pannen, servies en bestek voor 5 personen.

Slaap gedeelte: De eiken hut 1x een 2 persoonsbed 140x200 - 1x stapelbed - 1x slaapelement. -  De berken hut 2x een 1persoonsbed - stapelbed - 1x slaapelement. -  De kersen hut 2x een verhoogd 1 persoonsbed - stapelbed - 1x slaapelement. Deze hut is ook geschikt voor minder valide.                                          

Zelf meebrengen: Kussenslopen, slaapzak, hoeslaken, handdoeken, keukendoeken en vaatdoeken

De trekkerhutten zijn rookvrij. Overnachten jongeren, studenten, onder de 18 jaar en vrijgezellenfeestjes is in onze hutten niet toegestaan. Hutten zijn niet geschikt voor vrijgezellenfeest!

Wanneer de accommodatie niet schoon wordt achtergelaten zullen wij helaas schoonmaakkosten in rekening moeten brengen en wordt de borg niet terug betaald

Klik hier voor de tarieven van de trekkershut

 

 

 

 

I