't Westdorp

heerlijk recreëren op de Veluwe

Home | Minicamping | BoerenBuitenspelen | Arrangementen | Workshops | Klederdracht | Escaperoom

     

 

 

Campingvelden

Trekkershutten

Privacyverklaring

Sanitairgebouw

Recreatieruimte

Dierenweide

Vakantie konijn

Bedstee

Ontbijt

Tarieven

Plattegrond

Route

Contact

Buggyrijden

Bowlingbaan

 

 

 

Omgeving 

Op  loopafstand is een mooi overdekt zwembad. Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Je kunt lekker zwemmen in het `grote`zwembad of tot rust komen in de Whirlpool. Kinderen kunnen hun gang gaan in het kinderbad. Hier zorgen de twee kleine glijbanen en leuke fonteintjes voor extra spetterpret. En voor de allerkleinsten is er nog een mediterraans spartelbad. Tijden warme zomerdagen kan het dak van het zwembad deels worden opgeschoven.`s Morgens van 09.00 tot 10.30 uur is er zwemmen voor ouderen. naast het overdekte zwembad is er nu ook een buitenbad. Toegang prijs € 5.00 p.p. (vanaf 2 jaar)

Ook op loopafstand ligt het recreatiegebied zeumeren met 3 sfeervolle stranden met speeltoestellen, fitness apparaten, waterskibaan enz.  Men kan hier heerlijk zwemmen, vissen, duiken, wandelen. Op dit gebied is voor kids tot 12 jaar een groot overdekt schateiland. Verder is er Pitch & Putt, midgetgolf en footgolf.

Op 100m. afstand kan men een Buggytocht rijden(geldig rijbewijs) en quad  of buggy rijden op uitdagende baan (ook voor kids).

Bowlingbaan

Maisdoolhof

Op safari met de boswachter

Mooi fietsomgeving door bossen, heide,zandverstuiving,oude boerderijen en mooie landerijen.

In het mooie dorp Voorthuizen wordt veel georganiseerd (klik hier voor de actuele agenda).